Vacature voorzitter Zwolle

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zoekt wegens vertrek van de huidige voorzitter per 1 november 2019 een:

Voorzitter van het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg te Zwolle, 32-36 uur per week.

U bent jurist en heeft affiniteit met het gezondheidsrecht. Ook beschikt u over een uitgebreide rechterlijke ervaring en een rechterlijke attitude.

U kunt zelfstandig en autonoom rechtspreken samen met rechtsgeleerde leden en leden-beroepsgenoten. U bent een bekwame zittingsrechter en geeft op een prettige en evenwichtige wijze sturing aan het proces. Ook onder hoge werkdruk houdt u balans tussen werktempo en kwaliteit van de beslissing. Binnen de organisatie kunt u de zaken die u waarneemt op constructieve wijze omzetten naar verbeteringen. Daarnaast geeft u functioneel / inhoudelijk leiding aan het team.

Lees de vacaturetekst